Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite som att drukna

Mentalt sjuk sa ni
Fast jag tittade bara under vattnet
Sjönk

Det var grönt
Det var grumligt
Det var vått

Sen låste ni
Jag flöt
Såg gäddor med vassa munnar

Låg på rygg
Blundade
Ni sa att jag var mentalt sjuk




Fri vers av GaiaKaja
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-15 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja