Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert

Hur vackert är inte livet
Hur vacker är inte du

Hur vackra är inte barnen
Så vackert är livet nu

Hur vacker är inte himmel
Hur vacker är inte jord

Hur vackert är allt omkring oss
så vackert vårt land i nord




Fri vers av Therés
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-15 09:06



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jättevackert skrivet
mvh ak
2008-10-16

  dead_prez
tycker det är en helt meningslös text. verkligen dålig.
2008-10-16

  Jojo
mmm så härligt att få njuta av allt det vackra

Vi behöver påminnas!!
Tack för påminnelsen!!
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
En fantastisk hyllning!
Jag saluterar dig.
2008-10-15

  friheten
JAg säger också, vackert för detta! Ja, vårt land är fint, på många sätt.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!