Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Du ger mig bara ord
när jag vill ha innehåll
och mening
tid med dig
minner mig mest
om en tågförsening
bara ord
sagda i ytlighet
skapar bara känslor
av overklighet




Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 19:17



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
En känsla av
tomhet
sprider sig
när detta
inträffar.
Svår situation
svårt välja
hur gå vidare.
2008-10-25

  Anders Nordlander VIP
känner jag igen, fast ibland kan mottagaren av ord också tolka fel, fast bara ibland!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren