Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min glädje varit kort och min sorg alltför lång





Du är min

och

jag är din,

håll det i minne


I mitt hjärta inne

får du stanna


När jag tänker på dig

blommar min färg

som i törnet en ros

och

mitt hjärta blir sorgset

till mods


Min glädje varit kort

och

min sorg alltför lång

för att

min lycka tog du med dig

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 744 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-10-15 12:37



Bookmark and Share


  aol
gick rakt till hjärtat
2008-10-18

  Lejonhjärtas poesi
Vemodsvackra poetiska rader.
2008-10-15

  * Ammi *
Ja sorgen känns alltid låååååång .. men efter regn kommer sol ..
gillas!
2008-10-15

  Blåbäret
smärta så vackert förmedlat...applåder
2008-10-15

  ~Leonardo~
Lycka är alltför kort...och sorgen alltför lång.
Dina ord sätter avtryck på en själslig karta.
förgänglighetens..
2008-10-15

  åttabitar
vacker
och sorglig
känner igen mig i de sista raderna
2008-10-15

  dalida_bl
Jätte fint min vän...du har inga hemligheter*ler sött*
2008-10-15

  Eva Langrath VIP
Sorgligt vacker

Eva
2008-10-15

    Lindizz
sorgset i vacker form..
2008-10-15

    Martina Östlin
Sorgligt men mycket vackert!
2008-10-15

  Elaine.S VIP
Vackert!!

gillar mest "När jag tänker på dig

blommar min färg

som i törnet en ros"
2008-10-15

  Della K
Aj då...

Så sorgligt.

:(
2008-10-15

  friheten
Smätraande , men vacker skriven
2008-10-15

  anits VIP
Mycket vackert och väldigt sorgligt
2008-10-15

    sunnanvind
Vackert..sorgligt..
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic