Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shambala

Shangri la den ofattbara byn

belägen mellan fantasin och drömmen

där molnen bildar marken och stjärnorna taket

där trollsländan är en fé och nyckelpigan har koden till svaren


Ingen lögn kan få fäste

bara sanning

förtätad


Shambala föryngringens vibration

i vita slingor av renhets energier

där medvetandet bor som sett igenom alla illusioner










Fri vers av GaiaKaja
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja