Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av jasmin

 

utanför

gråter himlen

en hel värld full av tårar

kom in

vila dig

i min varma källa

som porlar

till tonerna av

smekande  musik

din ljusblå badrock

har jag värmt

kom låt oss svepas in 

i doften av jasmin

 

 

 

papessa 081016




Fri vers av papessa
Läst 908 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-16 11:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
underbar poesi, skapar doftrika bilder
2015-01-24

  erkki
Så varmt välkomnande! Nästa gång jag ska författa ett inbjudningskort frågar jag dig först!
2013-02-28

  aol
underbart Papessa, så mjukt du sveper badrocken, känner dess mjukhet omsluten av din värme
2010-11-03

  Mr Lindemann VIP
Ja, förunderligt är det
att låta sig hänges åt
dem man älskar så!
2010-01-14

  ~Leonardo~
underbart...och närheten känns så verklig, mellan två kroppar
som sammansmälter tillsammans. ljuvlig!
2009-01-27

  Bodil Sandberg
så oerhört vacker papessa..nog sveper du in oss i både värma och jasmindoft!!!tack!!
2008-10-30

  Piann VIP
En suggestiv dikt.
Älskar den för den värme och
kärlek den utstrålar.
2008-10-29

  Amandaaa
Fint skrivet :)
2008-10-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackra värmande innerligt underbara rader. Ord som berör.Tack!/B
2008-10-18

    ej medlem längre
Gott at vara i - både badrock och dina ord!
2008-10-18

  Michaela Dutius
Vacker och drömmande....man hör brasanas sprakande...suveränt
2008-10-17

    Maria Malm
Väldoftande och välkomnande.
2008-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det doftar gott jasmin
jag kommer in till Dig
och värmer mig för
Du har väl braskamin...
2008-10-16

  Sladjana Zubcevic
"utanför

gråter himlen

en hel värld full av tårar"
Så vackert skrivet.
2008-10-16

  Quasimodo
Nära och lustfyllt i sköna dofter hrä !!!
2008-10-16

  Hildegun Relefors
En sådan lyckodoftande dikt!
2008-10-16

  Aisha VIP
...oh...så härligt det låter....
man blir varm i själen...
fint skrivet!
A.
2008-10-16

  friheten
Underbar skriven!
2008-10-16

    ej medlem längre
Denna dikt framkallar dofter.. av Jasmin som doftar så starkt och ljuvt på sommarkvällarna.. och av nyduschade kroppars närhet..
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan