Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kalejdoskop

Måste fokusera

Stirrar blint

Kalejdoskop

Söker

Söker efter svar?

Söker efter mening.

Snart försvinner allt

Snart

Är snart

Inte om några år

Utan nu

Väntar på ångesten

Tryggheten kallas tydligen så

Suger livet ur min kropp

Då försvinner allt

Kalejdoskop

Då försvinner smärtan

Tryggheten håller om mig

Håller om mig hårt

Hårt

Som ingen människa kan eller vill

Tunga tårar

Jag har mig själv











Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 11:29



Bookmark and Share


  Lotti
Jo dennna var bra, Gillar särskilt sista raden. .-)
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~