Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens hemlighet

Vi sitter i skogen,
runt en flammande eld.
I eldens flammor ser jag en bild,
det är ett ansikte,
det är du.

Dina ögon,
dina läppar,
de ler åt mig.

Inget runt omkring mig existerar,
Jag hör inga röster,
jag ser ingen annan
än du där i elden.

Plötsligt känner jag en hand på min axel,
bilden av dig i elden försvinner.
Du är borta.

Dina ögon,
dina läppar,
ditt leende.
Allt är borta.

De ända som vet vad jag såg,
det är jag och elden,
eldens hemlighet...




Fri vers av Ellin
Läst 667 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 14:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Var det kärleken som slocknade när bilden i elden försvann?
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellin