Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret faller över mig

Jag ligger på marken,
kan inte röra mig.
Jag ser deras blickar,
riktade mot mig.
En hand kommer...
Ajj vilken smärta,
sen blir det mörkt.

Mörkret faller över mig,
kommer jag någonsin se ljuset igen?




Fri vers av Ellin
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin