Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är här!

Vinden sjunger i mitt öra,
en sån vacker melodi.

Våren är här!

Jag slänger mig i gräset,
och ser upp i himlen.
Se där flyger en fågel,
en fågel som kvittrar glatt.
Och inne i alla husen,
hör man barnens glada skratt. =)




Fri vers av Ellin
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 14:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är fint med en fiktiv vår i ens inre som lockar fram de glada skratten som får en att minnas
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellin