Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt


Jag

Jag
Flyter medans jag sjunker
Dispyter nere i en bunker

Jag är
Markgående medans jag flyger
Kampen för att få tyger till min personliga väv
Medans jag kvävs

Jag känner mej
Sämst samtidigt som jag är bra
Avstämt med mej själv att jag är klar

Jag vet att
Att viss rövslickar så mycket att man kan tro att dom är gay
Och det kanske motsäger
eller?

Tell me
För du har en ny
Enemy

Bryr du dej
Om barnen i afrika?
Gör du?
Skiter väl jag i





Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX