Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odrömd


Mina händer
sliter sönder,
krossar allt beständigt,
öppnar upp ärrade handleder
när de bara vill smeka

Mina drömmar
är beseglade,
slängda i livets bakgård
odrömda i stängd förpackning
dolda för sans och vett

Vad jag vill,
vet jag ej mer




Fri vers av Mathias
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-08-05 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias