Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett mail från arbetsförmedlingen, dom har komit på ett nytt sätt att aktivera arbetslösa,det här är brevväxlingen melan mig och dom...


Ska man verkligen finna sig i det här? slaveri i dagens sverige?

> Hej Patrik
> Du får det här för att du är mellan 18
> och 24 år och söker jobb. Vill du berätta det för hela Sverige?
>
> Kan
> man vara bra eller dålig på att söka jobb? Kan man lyckas bättre
> genom
> olika
> knep och trick? Det tänkte vi ta reda på - och du kan hjälpa
> till!
>
> Vi
> söker dig som kan tänka dig att berätta om ditt jobbsökande
> offentligt.
> Ditt
> uppdrag blir att blogga, filma och berätta på jobbsokarna.se
>
>
> Tanken
> är att andra ska lära sig av just dina erfarenheter och att de
> kan
> ge
> dig tips när de läser om din jakt på jobb. Dessutom kommer vi att
> bjuda
> på
> en del bus i form av filmer och överraskningar. Gå in på www.jobbsokarna.se
>
> och
> läs mer! Eller anmäl dig direkt. Det kommer vara ett eftersökt jobb -
> att
> få
> uppdraget att söka jobb.
>
> Hälsningar
> från
>
> Arbetsförmedlingens
> ungdomsprojekt Avstamp
> avstamp@arbetsformedlingen.se
>
>
> www.arbetsformedlingen.se
> www.avstamp.se
> www.jobbsokarna.se


(Och jag svarar)

> Patrik Månsson (2008-09-07 21:39):
>
>
>
> Hej !
> får man betalt för att ingå i det här projektet?
> eftersom ni kallar det för ett jobb i erat brev så undrar jag.
> jag skulle självklart vara intresserad om det är en själig ersättning.
> kollektivavtal?
>
> mvh Patrik
> From: avstamp@arbetsformedlingen.se
> To: kulturprofil@hotmail.com
> Subject: Ett erbjudande från Arbetsförmedlingen
> Date: Tue, 2 Sep 2008 15:36:53 +0200
>
>
(och dom svarar såklart)

> >
> (Hedström Lena hedln):
> Hej!
> Anmäl dig genom att gå in på länken som står i mailet du fick.... www.
> jobbsokarna.se
> Det utgår ingen ersättning
>
>
> Hälsningar
> Lena Hedström
>
>


(och jag svarar)

Och det var väll just vad jag trodde!
jag tänker inte jobba gratis åt er!
vi bor mig veterligen ej i någon komuniststat.
sluta sända mer brev till mig tack.

Ps dra åt skogen ;-)

> To: kulturprofil@hotmail.com
> From: avstamp@arbetsformedlingen.se
> Date: Thu, 11 Sep 2008 15:45:00 +0200
> Subject: RE: Ett erbjudande från Arbetsförmedlingen
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
(Ska man tåla sånt här?)




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Problemet är att man skall straffas för att man är arbetslös och hånas av egenrättfärdiga, självgoda svin som redan har jobb.
2008-10-16

  Regular
arbetsförmedlingen blir lätt arbetsförnedringen och aktivitetsstöd blir lätt aktivitetsdöd ;-)
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson