Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puls


hudar mjuka som vatten

seende händer
vaggar oss hem
till varandra

havet läcker in genom väggen
i kedjor av pärlor

vi sjunker i röda bär
varma som blod
stjälkar skjuter upp
omkring oss

drar oss närmre jordens
sömniga eldar
närmre stunden

följer rytmen
av vår själ




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 525 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind