Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt ska vi älska i dimmor av andetag

I natt
står hon framför dig
hennes ögon betraktar
läser dig som en öppen bok
ser rakt igenom

Du låter dig svepas med
i hennes ögons lockande fantasi

Sakta låter hon sina kläder falla
hennes nakenhet
tystar dina fumlande försök
att röra

Utan synbar brådska smeker hon sina bröst
låter sina händer vandra av sig själv
över den blanka huden

Du känner hur din kropp bultar
hur den längtar

efter henne

Hon kysser din hals
ner över din mage
glider sakta neråt
dina darrande andetag
är det enda som hörs

Hon tar makten över dina
sinnen
känslor
kropp

Du gör som hon befaller
och hon njuter
pulserande vrider sig hennes kropp
av erotisk lystnad

Våta
heta
dimmor av andetag

Svagt viskar
ömsom suckar hon i ditt öra

I natt ska vi älska
så att stjärnorna smälter samman
och universum faller sönder




Fri vers av pussflufftess
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-17 18:02



Bookmark and Share


  mb74
redan vid I natt ska vi älska i dimmor av andetag,var jag såld,helt klart en 10a,du vet hur man skriver.
2008-11-16

    ej medlem längre
Erotik, lust och passion strålande!
2008-11-15

  LassO
Lovely
2008-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört vackert, även om jag själv helst vill vara den dominanta parten.

En fantastisk skildring dock. Lustfyllt till max.
2008-10-17

    deb8
Underbart härifrån mitt homoerotiska perspektiv haha..hur som är det hett och ångande och väldigt narcissistiskt från ett annat perspektiv...
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet