Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"För kärlekens skull" 10 år sedan...


Bröllopsdag

Där går tid
där går liv

där går möjlighet
och svårighet

hand i hand
rinner vår sand

inlindad i dig
invirad i mig

och utanför
susar vinden
precis som då

för oss två




Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 18:39



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
"Det är för vår skull, solen går upp"

Grattis! Grattis!!
2008-10-20

  Smurfan
Grattis!
Tiden går, men skönt när man är två.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren