Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Känner mig nästan mindre redo ju mer jag förbereder mig...




Få lite ordning mellan antiteserna

 

Stör mig gärna men först

måste jag hitta rätt i mig själv

hitta var jag är

Inte förr kan jag ta emot besök

 

Det låter kanske konstigt för dörrar ska ju vara öppna

och släpper man inte in nån får man föga tillbaka

 

men så är det

 

Innan du får komma in måste humör ställas tillrätta

och kraftfulla känslor förbli lagom igen

Innan du får hälsa på måste jag upp

 

upp från          martyrens

                           litenhetens

                           och de ensammas dystra vrå

och ner från   euforins

                           minnesnostalgins

                           eller rusets sprudlande

 

Det bipolära måste blandas samman

bli behaglig massa

och inte förr kan jag ta emot besök

 

Så stör mig gärna men först

måste jag få ordning på mig själv

 

få lite ordning mellan antiteserna

 

hitta mig själv nånstans däremellan




Övriga genrer av mejo
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 19:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var inte så illa förmedlat känslorna av och med man förminskar sig själv med då
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

mejo