Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen höll andan medan vi älskade





Jag minns fortfarande

hur glad jag blev

när du kom in i mitt liv


I din famn

förlät jag livets misstag


Himlen höll andan

medan vi älskade


När vi hade gått från varandra

brast den i gråt




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-10-17 19:51



Bookmark and Share


  Don Michael
Vilken bild...och en suverän titel. Kort och precist.
2008-10-20

    Martina Östlin
Så vackert! Så sorgligt!
2008-10-20

  * Ammi *
åh .. ett himmelskt hjärta sammanfogat med en underbar text ..
applåd!
2008-10-19

  Blåbäret
så vackra rader tillsammans med ett så vackert foto
2008-10-19

  devilsangel
Vilken bild, vilken titel och vilken dikt!! Underbart alltihop

I din famn
förlät jag livets misstag

Denna rad säger allt...det här var riktigt vackert min vän
2008-10-19

  Manal
mkt bra skrivet
2008-10-18

    ej medlem längre
Vilket foto!!

En vacker text
som slutar sorgligt, den slutade på
ett sätt som jag som läsare inte ville
att den skulle sluta, om du förstår.
Som när man ser en film ibland,
om person B går till person C
och överger person A, och man bara
ställer sig upp i soffan och skriker
"nej!!"

Funderade på den här raden:
när du kom i mitt liv
- Hur vore det med
"när du kom in i mitt liv"

Och en liten petitess, vid:
livet misstag
...har du väl glömt ett s;
livets
Eller...?
2008-10-18

  mare VIP
Underbart, och starka känslofyllda ord......
2008-10-18

  papessa
du kan verkligen beskriva känslor med dina ord..
2008-10-18

  Michaela Dutius
Starka metaforer som målar den ljsuaste kärlek och den svartaste sorg
2008-10-18

  Stjärnöga
Sann kärlek
och ljuvlig poesi! :-)
2008-10-18

  Elaine.S VIP
Fin bild till ord som lever och lider....
2008-10-18

  Lejonhjärtas poesi
Så innerligt och fin poesi som berör i hjärtat.
2008-10-18

    ej medlem längre
Vilken fin bild... när molnen formar ett hjärta.. över kärleken.. Men det gör så ont när älskande skiljs åt..
2008-10-17

  anits VIP
Underbart vackert om kärlek,
närhet, vemod och sorg
2008-10-17

  Smurfan
Så vacker men också så sorgsen.
Kram :)
2008-10-17

  ~Leonardo~
ja glädje och sorg hör ihop
på något sätt,
2008-10-17

  Eva Langrath VIP
Sorgligt vacker om kärlek och avsked. Göm skatten i ditt inre,

Eva
2008-10-17

  Eaglemountains VIP
Underbart vacker kärleksberättelse i några rader.... om kärleken, närkontakten, vemodet och sorgen.....
2008-10-17

  Angeldust
Kram Tinny
2008-10-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart vackert skaldat. Livet håller nog andan många gånger också/B
2008-10-17

  prinscess VIP
vackert men ändå inre sorg i hjärtat
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP