Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruset i hans smekningar

Han lever kvar
under hennes hud
dansar
fjärilslätta fingertoppar


Ovetande


om känslan han skapat
i hennes längtan
en blick från honom
väcker svagheten


Oundvikligt


hans andning mot henne
då hela världen försvinner
i en dimmig ridå


Lika långt borta


som minnet av kyssarna
hon blev förälskad i
mystiska lent förförande
såsom älvornas första svävande visor


Förtrollande


i varje minut av hans närhet
hennes ögon bedjande
till honom




Rör hennes kropp
dansa henne naken
Andas
kyss henne ordlös
älska med henne
låt henne sväva
ge henne ruset




Igen
så oförstående
vänder han blicken från henne
utan ord
visar han


Ingenting


och visst var det så
det skulle aldrig bli
hon skulle inte känna
mer



Än ruset i hans smekningar



men hon känner så mycket mer
han finns kvar
överallt
utom i hennes famn




Fri vers av pussflufftess
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-17 20:25



Bookmark and Share


  Blodros
dom här orden

"om känslan han skapat
i hennes längtan
en blick från honom
väcker svagheten"

dom väcker minnen...
det där att man för över sin längtan till någon annan och då blir jag själv svag....för jag förlorade min längtan....fick inte ha den kvar hos mig själv..

så jäkla bra fångat i de fyra raderna!
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Sann kärlek sätter spår.
Du är spröd i ditt uttryckssätt.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet