Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beskrivning av hösten


Hösten

höten är här, löven faller
och solens strålar lyser upp
fåglarna har slutat kvittra
som dom en gång gjorde
nu är det alldelles tyst

det enda man kan höra är
när löven faller till marken
men detta kan du bara höra
ifall du lyssnar tillräckligt mycket
solens strålar tinar nu bort

molnen kommer in och slukar solen
solen som en gång värmde oss
nu är allt kallt och grått men det
är endå vackert




Övriga genrer av idahandersson
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-18 10:51



Bookmark and Share


  inutimonster
jo, hösten är vacker

synd bara jag är för distraherad av att du kallar dig själv bill kaulitz för att kunna koncentrera mig på att vara konstruktiv om texten
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson