Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKEDOMARS LAND


Kung Midas är här,

strör guld över lund och mark.

Kung Bore väntar med silvervagnen.





Fri vers av vera gade VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-18 14:16

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Midas' guld är fusk och om Bore ens kommer är osäkert. Vem kan man lita på numera?
2008-10-27

  Mr Lindemann VIP
Jamsi, bra skrivet med lite sådant dära fint glitter i texten då
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP