Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt dyra modem

Igår den kom, min uppkopplingsräkning
summan vållade nästan en kräkning
Hyran i fara; riskerar vräkning
Budgetkurering kräver lång läkning
- får leva med armod och späkning




Övriga genrer av Sonny P
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 14:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vatten och bröd
till våren står Du
spröd och vacker
damer gör attacker
för en som lyser
så glad, klarade
sin nöd...
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P