Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset



Det var som om huset hjälplöst krupit ihop
frusit till i en underlig position
som endast kunde liknas vid ett fosters
hopvikta kropp.

Den bräckliga fasaden
de tomma fönstren
de fyllda stuprören
den reglade dörren

Murbräckan

Rivningskontraktet




Fri vers av Askes
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-18 23:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark känsla berör

Eva
2008-10-19

  inutimonster
åh vad jag gillar den! vi har precis blivit av med vårt hus, och bor i lägenhet, och fan vad jag saknar "hemma". det känns lite som om den här är skriven till vårt hus. fint!
2008-10-19

  tatjana
jättefin...
mycket känsla,
man kan verkligen se det framför sig
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Askes