Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenser

Raderna på pappret skulle vara våran enda relation
inget mer
Men när jag läser dina rader och antecknar på mina egna
så vill jag inget hellre än att röra vid dig
men jag är så rädd för konsekvenserna
Jag tar dig istället i handen
En liten promenad med kavalkaden
Hand i hand från gränd till gränd
Det är mitt sätt att förtränga

Jag vill visa dig mitt hjärtas bo
Det vackraste av platser
Dit får du fly med mig
Innan tankar av konsekvenser knackar på
Men vi vågar inte

Det är något som redan trängt sig in på




Fri vers av Evelina
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-05 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner mej träffad från början till slut =)
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...