Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot av träffen i Eksjö kommer nog alltid att finnas kvar......
Har lite mer att tillägga
Tack Staffan




Tack till Staffan

 

Vi var glada över att Staffan
var med oss
åt tillsammans
småpratade
berättade hur han tänkte

och jag tänkte

vilken öppen och ärlig person
så goda intentioner och hans
hyllning till det fria ordet
gör att det inte är så enkelt
att "stänga av" någons ord
att vi hade en så behaglig ton
och kände oss lyssnade på

nu ser jag

att våra diskussioner
har lett framåt och
att nya funktioner
på sajten redan finns
och det betyder att
poeter.se kommer att
utvecklas och att vi
inte behöver oroa oss
över redaktion eller ägarskap

jag vilar tryggt i den förvissningen
och vet att
Staffans intentioner är
hundraprocentigt seriösa
- det tror jag på tills motsatsen bevisas
och jag känner att
skrivarglädjen blivit
ännu större

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-19 12:15



Bookmark and Share


  KristinaE
Ja - tack Ulla för dessa rader - gott möte som inger tillit.
2008-10-20

    Noomi
väldigt fint skrivet..
2008-10-20

  genni VIP
Jag tänkte åka till Eksjö, men arbetade, nu ska erkännas att jag ångrade mig......skulle nog mött många trevliga människor!
2008-10-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så kärleksfulla ord, fulla av värme. Som får mig ännu mer att vilja komma på nästa träff
2008-10-19

    Wewill
håller med till 153.6% :)
2008-10-19

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
suveränt. :)
sms-tjänsten är klockren!
2008-10-19

  Bjarne Nordbö
Jag håller med dig.
2008-10-19

  Michaela Dutius
Underbara ord om Staffan som jag är övertygad om är sanna- han förgyllde ju även Norrköpingsträffen med sin närvaro!
2008-10-19

  Ilona _L
Välkommen tillbaka Ulla!
Vad gott att höra att vi har en tillföritlig vaktmästare i Staffan!
Kram
2008-10-19

    ej medlem längre
Välkommen hem Ulla! Och jag skriver under varenda ord i denna text! Idag behöver man inte vänta och vänta att ngt ska ske utan det är snabba beslut och snabbt agerande. Det tyder på god ledarskap!
2008-10-19

    Erika H
Tack för denna och välkommen hem.
Hoppas innerligt att du haft en skön tid.

Mer givande poetträffar till folket.

Kram
Erika
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP