Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag saknar dig

Idag gick jag ner till havet
precis som jag gjorde igår
och kommer göra imorgon

Jag blickar ut
mot horisonten i väst
och det hav jag annars älskar
känns nu så stormigt, grått och kallt
för du är långt därborta
på andra sidan

Men du vet
att varje dag i mina tankar
och varje natt i mina drömmar
hissar jag fulla segel
och plöjer genom mörka vatten
mot dig

För jag saknar dig




Fri vers av LePenseur
Läst 496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 12:37



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det här känner jag igen, från Poetica. Det var länge sen jag läste den sist, men den är lika vacker som jag kom ihåg den. Så full av kärlek och saknad, med en rak och enkel äkthet som berör på djupet.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur