Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsika dag 1

 

packa för en
trista retoriska frågor
- den eller den tröjan -

vemod tar tag
lägger sig i väskan
med svalda tårar

lämnahusetöm huvudvärk
lämnahundentårar
lämnakattenhjärta gråter

kan inte sova
går upp och bäddar
åker iväg flera timmar innan

kör sakta i småregn
nästan ensam på motorvägen
långt att gå från långtids-P

dröjer på tunga steg
vet att något inombords
är på väg till egen resa

flyget avgår 07
rusande motorer ger en ton
något kommer att hända

lapp i väskan "jag har djur"
var god ring.....
tar livet slut här är det gott nog

längesedan flygrädsla borta
med min älskades död
försvann också dödsskräcken

sömnbristen lutar mig bakåt
frukost nejtack
lång transfer

i klarturkost hav
det Korsika vi ofta talade om
som min älskade aldrig fick se

gråter stilla i bussen
försöker läsa
drar tröjan om mig

så har vi då kommit fram till en av
jordens många vackra platser
Ile Rousse på Korsika

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-10-19 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP