Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

Jag skulle
säga
jag förstår,
om du bara
ville förklara.
Varför
är det
så svårt?
Varför
vill inte
ditt hjärta
samma
som mitt?




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 18:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ett problem således må jag skirva då
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad