Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnfnatt

om jag
bara tänker
tankar om dej,
kan det komma sej
att jag har fallit för dej?
det enda jag ser
är dina bruna ögon
som ler
ihop med din fina mun
och sättet du
ser på mej
när du tycker
jag har sagt
något gulligt




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad