Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast, ska bearbetas. Är trött nu


när du är en sabeltandad tiger älskling

Att enbart existera är inte tillräckligt
trots allt
någon måste veta, se.
Det är därför jag låter dig göra det här
låter dig bita mig i ett allt annat än
idealsmalt lår,
låter dig tugga mig
spotta ut mig

du spyr på mina fötter
äcklad av
ja vad vet jag?
spyr gör du i alla fall

Och jag förstår, ingenting blir någonsin annorlunda
allt bara klär ut sig men
ingenting förändras
och jag fortsätter stå här så jävla naken som bara jag
kan
måste existera en stund till
det är inte ett val jag gör

jag förstår,
jag kan inte uppta alltför mycket av din tid för
viktigast i ditt liv är trots allt
du

men älskling,
hur kunde du?




Fri vers av cohen
Läst 774 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 23:44



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känslan av att bli halvvägs uppäten av någon, sedan uppspydd, ratad, den känslan är hemsk. Tycker att texten är bra indelad, slutraderna kanske är lite onödiga..men det är bara som jag tycker.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen