Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ett brev...


Avstånd



Skriver om allt möjligt annat,
när jag egentligen bara vill skriva om dig
När jag försöker lyder inte händerna längre,
ville skriva hur jag längtar efter dig,
inte riktigt sant,
har börjat vänja mig vid att ha dig där på avstånd

Avstånd är skönt,
man får distans till sina känslor när man saknat färdigt,

tror jag?




Övriga genrer av tanto
Läst 583 gånger
Publicerad 2005-08-06 10:39



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
kloka ord du skriver, tror jag också.
jag skall läsa dem igen och lära.
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

tanto