Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstliv, livströst, trösthöst

förut har jag aldrig vågat
men hos dig rymms allt det som är jag
bara för dig orkar jag se löven falla en gång till
bara för dig klarar jag av höstblåsten
bara för dig försöker jag igen
jag har aldrig vågat det förut




Övriga genrer av ettjag
Läst 619 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"hos dig rymms allt det som är jag"


Då har man funnit kärlek!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag