Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden föll

 

så föll de

orden

kraschlandade öronbedövande

porslin på

marmorgolv

gick de inte

att rädda




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 10:01



Bookmark and Share


    Scribble
men du klarar sätta ihop orden
igen,som ett pussel eller hittar
nya kloka! Så länge det inte
är tårar som faller! Kram/S
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP