Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment av lättnad

 

där

någonstans mellan

tid och rum

 

finns en

tunn tråd en

tråcklad söm

 

av momentan lättnad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 10:03



Bookmark and Share


  berxper
Ett andningshål...
Fin dikt som du väver ihop bra:-)
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP