Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rings betydelse



Slängde min ring i havet
helt kallt
med den försvann hatet
som genomsyrat allt

Med den försvann min svaghet och min åtrå,

naiva drömmar
om allt som var att få




Övriga genrer av tanto
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-08-06 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snygg dikt. enkel men väldigt talande. blir glad av den.
hoppas ringen inte hoppar tillbaks in i hjärnan igen.

ps. med enkel menar jag inte simpel. utan rak och utan en massa krusiduller
2005-08-06

  Hans w-art Westlund VIP
sagn om ringen... ibland kan saker ha tunga minnen och då är det bättre att låta dem försvinna..
2005-08-06

    joanna
det är inte fel att ha drömmar, när den andra har satt de i hjärnan på en.
Fortsätt dröm :)
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

tanto