Varma ord till alla här på poeter.se

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma ord till alla här på poeter.se




Ibland får man mycket för pengarna

 

För några hundralappar per år

får jag skriva 10 texter per dygn

hur många kommentarer jag vill

maila obehindrat

får datahjälp om det strular

kan spara en skattkiskta fylld med texter

 

lägg därtill

alla fina vänner

hjälp att utveckla skrivandet

skrivglädje

dialoger

kommunikation

tllhörighet

sammanhang

 

som för ensamma människor
betyder att finnas till
i en gemenskap man annars inte har

jag har fått uppleva det stora
att finna uppriktiga fina
vänner för livet

efter en veckas resa känns det
att här är jag hemma och tycker
att jag får så oerhört mycket
för pengarna

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-20 11:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"som för ensamma människor
betyder att finnas till
i en gemenskap man annars inte har

jag har fått uppleva det stora
att finna uppriktiga fina
vänner för livet"
Exakt som jag känner också.
Applåd och bokmärke och varmt välkommen tillbaka Ulla!
...har saknat Dig!
2008-10-20

    Scribble
...och mer skall du få, och vänskap
även utan slantar! Glad att du är tillbaka!
Kram/S
2008-10-20

  jardan
Sanna uppskattande ord av allt vi får, tack Ulla
2008-10-20

  Nina Ahlzén
Sant!
2008-10-20

  KristinaE
... mm välkommen hem - jag har just återvänt till Sverige från Berlin!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP