Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant vilande

Varje ögonblick
totaliteten av fullkomligt
bejakande

Sant vilande




Fri vers av Heart Beauty
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 12:45



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mycket vackert och vilsamt
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Heart Beauty