Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

När ljuset faller så står jag kvar
När hoppet dalar så ger jag inte upp
När jag ej ser dig mera så spanar jag ändå vidare
När livet känns tomt så ler jag ändå mot det
För jag vet, innerst inne att jag är starkare än vad jag tror




Fri vers av Erev
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 18:03



Bookmark and Share


    )pyret
"När livet känns tomt så ler jag ändå mot det"
En rad som jag vill ta med mig o anvenda mig av varje dag, när livet kens tomt...
2008-12-02

    Aye
"Innerst inne är jag starkare än jag tror".
Wow. Häftig tanke.
Som min dramalärare sa: känslorna slår en i ryggen ibland.
Gillar den här texten i alla fall.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev