Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är havet....

Alltid finns det nån bättre
eller snyggare än sig själv
tycker man
Men om du är havet
och jag är sjön
så är vi vackra bägge två,
fast på olika sätt.
Du med din horisont
och havets kluckande läte mot klipporna.
Och jag med solen eller månen glittrande i sjön
med träden runtom.
Skönhet är bara olika.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 542 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-20 21:36



Bookmark and Share


    Max Poisé
Så rak, så enkel och så vacker.
2009-10-12

  kärleks ängel
vackert!!!!
2009-06-17

    ej medlem längre
Vilken härlig dikt (: !!
vackert
2009-05-12

  En strimma av guld
Vilken fin dikt om hav och sjö och dessutom har du fått med känslan vid de båda ställerna som är olika.

Jag älskar sjön.

"Men om du är havet
och jag är sjön
så är vi vackra bägge två,
fast på olika sätt."
2009-03-04

  Fånga dagen
Tack för härlig läsning jag älskar havet och vatten
mvh ak
2008-10-28

  hellen
mycket vackert! gillar hela texten;) hälsningar hellen
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman