Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruno K. Öijer 20 oktober 2008

Utanför rasade stormen.
Tog sin hämnd utan nåd.
Ur skuggorna steg han fram
sökte ögonkontakt med dikterna
räknade tyst in takten
fattade orden och drev dem
in i våra kroppar.
Allting blev spöklikt tyst
följt av svaga ljud av smärta
när han vred om dem i oss.
När allting var över
hängde hudarna kvar
över de röda stolsryggarna.
Utanför rasade stormen.




Övriga genrer av Persson
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persson