Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjehem

Att vara familjehem är inget jobb...det är mer ett sätt att leva på
Att ta emot barn med speciella behov handlar mycket om att lyssna
och också om att prata...
...i första hand barnen så klart men även med föräldrar.
"arbetstider" finns inte, vissa vill/måste få prata ibland, kanske mitt i natten...
Det handlar helt enkelt om att älska människor




Övriga genrer av Therés
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 23:20



Bookmark and Share


  papessa
att hjälpa andra och att ha ork och energi till andra familjer coh andras barn är inte alla som kan eller vill....vittnar om människokärlek....
2008-11-01

  Therés
ja det ger mer än det tar...så känner jag det.
många tuffa dagar kan suddas ut av en kort stunds medvind.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!