Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En glädja så stark..


Fångad av ljuset

Drömde i natt

att du va har

Din värme smekte in mig i en lugn glasboll


Du var verkligen här

såg dig

kände glädjen bubbla både i o utanpå


Du ljuset

som får mig att gråta av lättnad

och skratta


Tack för att du fångade mig i ljuset




Fri vers av Spir@
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-21 08:22



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
"Du ljuset

som får mig att gråta av lättnad

och skratta


Tack för att du fångade mig i ljuset"
Underbart skrivet.
2008-10-21

  friheten
Så underbar, avckert.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@