Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är två plåster som fastnat i varandra

Vad gjorde jag om jag inte hade dig

Att spy galla på

Trampa i skiten

Jag vill vara elak

Se dina sårade, sänkta ögon

Och veta att min elakhet landade rätt

För du har sårat mig så

Sagt att jag vill ha andra män

När jag har fullt upp redan med en!

Du säger att jag tänker allt i pengar

När allt jag får går i vårt kylskåp

Mättar våra barn

Plagg som värmer deras älskade kroppar

Det var inte jag som köpte nån pryl vi inte behöver!

Det var du!

För att du mår dåligt, men förstår det inte

Sårade hon dig så?

Att du inte klarar av att lita på nån?

Du gör mig helt enkelt galen

Ena dagen av raseri

Andra dagen av åtrå

Vi har blivit som två plåster

Med samma sår att skydda o läka

Med lim som aldrig släpper






Övriga genrer av merasera
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-21 09:45



Bookmark and Share


  Svartsilver
Hm känner allt för väl igen allt det tråkiga i denna dikt.
Jag var stark nog och gick;-)

Å vet du vad! Livet blivit så skönt, ja så underbart!
Utan någon svartsjuk pengakåt tönt....
2008-10-21

  Jonas Lindmark
rolig tiltel, tänkvärd dikt!
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Måste bara fråga - och även detta är det hög tjatfaktor på - har du läst Unni Drougges bok: "Boven i mitt drama kallas kärlek"?
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

merasera