Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonmötet hålls i hörsalen

 


Hon har inte kammat håret. Luften påminner om en damm.

Hästar springer i full galopp rakt igenom rummet.

Häpp häpp. Dra ett streck. A blir B blir C blir D.

Vi rör oss mellan samtalen. Kastar blickarna åt sida.

 

Sedan är det dags för kaffe.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-21 12:46



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
kan du förklara vad du menar med dikten?
2008-12-13

  Anna H
Det låter som ett intressant morgonmöte, såna skulle vi införskaffa även på mitt job tror jag...
2008-10-26

  Ms Lovecraft
"Om A är B och B är C så måste A och C vara samma."
2008-10-22

    ej medlem längre
Nutidspoesi av högsta klass!!
2008-10-21

  Cris
Bra bra ! Jag har inget mer bättre att komma med..:.-)
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP