Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21/10 - Agra Indien
Även om jag bara sett det från ett hustak precis utanför muren, så är det ändå imponerande och skapar känslor och tomrum inombords.



Magnificent Taj Mahal

My heart skips a beat

A moment locked in splendour

Sun sets over Taj

 

Loneliness prevails

Aching yearning grips my soul

Want to share with You




Bunden vers (Haiku) av Janis Karlsson
Läst 535 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 16:37



Bookmark and Share


  glittertindra
värmen slår emot mig, får det att dallra i hettan, bruset, suset, tutandet från gatan bredvid klingar och jag suckar... vilken resa...
2008-10-28

  Mats Henricson
I feel the exitement and the exotic tension, great writing !
2008-10-21

  Mangal VIP
Storslaget verkligen. Snyggt!
2008-10-21

  Fokus
Thank you so much, my friend!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson