Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att sväva


Når långt bort
mot horisonten
och känner varje
andetag
som
svävar förbi

känner din hud
mot min hud
sådär som bara
du
kan nå min hud
kan nå mig

och jag
känner hur
varje del av mig
så längtar
efter dig

och vill nå
vill lära känna
varje liten del
av dig
vill vara nära
dig

känner hur
hela jag
mitt hjärta

längtar efter
din närhet

din värme

och hela du

hur du är
den du är

du får
mitt hjärta
att le

och jag

saknar dig redan så mycket




Fri vers av Katarina_
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-21 17:36



Bookmark and Share


  aol
unerbar läs min dikt kär som ett kompliment till din så vackra
2008-10-27

  Emelie Mellbrand
ja ja! så vackert!
2008-10-24

  Henrik Nilsson
Puss :)
2008-10-21

  friheten
Så vacker
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_