Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord på läkarräkning. Enda papperet med en tom baksida.


Svart övertid

Dags nu.

Ingen ångest.

Tomt.

Tyst.

Monotont.

Hämta ut fler.

Säker.

Inga blickar

Inget ska ändras.

Verkligt

Overkligt.

Levande

Dött.

Normala saker timmarna före.

Okänd mark.

Slow motion.

Illusion.

Inte längre Jag.

Bara kroppen.

Tystnad.

Utgången nära.

Själ i kropp.

Kanske inte dags ännu.














Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~