Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läkas

Söker ibland

efter

tomma dagar

Dagar

Att läkas

Inga möten

Inga ord

Inga känslor


Bara jag













Copyright ~ Pluie ~©2008





Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-06 00:05



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Man behöver att få en ledig dag ibland....för att få andas ut, och läka...och bara vara.....
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~