Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utforskande



Hon tänkte att om han bara klädde av sig naken. Lade sig bredvid henne.

Tyst. Tysta skulle de vara hela tiden. Mörkt. Det skulle vara bäst om det var mörkt. Hon skulle också vara naken. Helt avdramatiserat naket. Nära. De skulle ligga där nära. Utan att nudda varandra. På rygg. Nollställa sina sinnen för en stund. Sedan ta in varandra utan en enda rörelse. Bara andetag. Om de gjorde så skulle deras kroppar besluta åt dem. Vill de bara ligga stilla, sida vid sida? Vill de ta varandras händer? Det är hon nästan helt säker på att de skulle vilja. Det är nästa steg i det hela som skulle vara så skrämmande spännande. Skulle hon kunna vara så närvarande men ändå så avstängd från sitt jag för att låta det ursprungliga i henne göra sitt val? Skulle han?

Lugnt, tyst, mörkt. Så nära.




Övriga genrer av Vågan
Läst 457 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-24 16:38



Bookmark and Share


  livsdans
Ja...det är de stora frågorna!
2009-02-10

  Stahninnan
Du är alltid närvarande!!!
2009-01-22

  Cosmic Johanna
Som en vacker terapi, eller en upptäcktsresa....överraskande stillsam med sjudande underton.
2008-12-25

  Albert
det här är en spännande tanke
2008-11-11

  Mangal VIP
Det ursprungliga... fascinerande... ser fram emot nästa epos.
2008-10-24

  Janis Karlsson
Spannande! Ser fram emot en vackert beskriven rapport om hur det gick ;)
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan