Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L. Jag hatar mig själv för att jag hittar saker att hata dig för.


Tyckte nakenbilder var anledning nog

Jag hade lovat mig själv, dyrt och heligt
Idag skulle jag inte ge mig själv cancer

Ändå satte jag mig under fläkten -
tyckte nakenbilder var anledning nog
Levde i samspel med cigaretterna
det var jag & Level, Level & jag -
Level som jag hatade -

lika mycket som dig, just nu

Lät cigaretterna bränna hål på min själ
göra märken i ditt ansikte
döda oss

Tänkte för mig själv,
att idag kommer nog bli en dålig dag

En jävligt dålig dag




Fri vers av Elin F
Läst 527 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-22 11:25



Bookmark and Share


  blaite
Det finns en j-a massa dåliga dagar om man börjar räkna. Skön liten text oki
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F